PROSE

ingenjörsjobb.se kan du hitta lediga jobb hos PROSE, ett internationellt teknikkonsultföretag som arbetar inom ett brett spektrum av branscher. PROSE är specialiserade på att erbjuda teknisk rådgivning och lösningar till företag som verkar inom transport, energi och industri.

Inom transportsektorn fokuserar PROSE på järnvägs-, flyg- och fordonsindustrin, och de erbjuder konsulttjänster för bland annat säkerhetsbedömning, systemdesign och prestandaoptimering. Inom energisektorn arbetar PROSE med teknisk rådgivning för kärnkraftverk, vattenkraft, vindkraft och solenergi. PROSE har även expertis inom områden som driftsäkerhet, säkerhet och hälsa, och miljöfrågor.

PROSE har sitt huvudkontor i Schweiz och har över 1 000 anställda runt om i världen. De arbetar tillsammans med kunder i mer än 50 länder och har över 30 års erfarenhet inom teknikkonsultbranschen. Som en arbetsgivare är PROSE kända för att värna om sin personal och erbjuda en arbetsmiljö som främjar individuell utveckling och personlig tillväxt.

Om du är en ingenjör som söker efter en utmanande och stimulerande arbetsplats där du kan växa och utvecklas, är PROSE en arbetsgivare som du bör överväga. På ingenjörsjobb.se kan du hitta de senaste lediga jobben hos PROSE och andra spännande företag inom teknikbranschen.