Profoto

Lediga jobb hos Profoto


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Profoto du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Profoto. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Profoto du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Profoto – the light shaping company

Att forma det perfekta ljuset – både i dag och i framtiden.
Profoto är mer än ett varumärke. Profoto är mer än de världsledande produkter för ljusformning vi tillverkar.

Profotos främsta mål är att optimera varje enskild bild genom att hjälpa den som skapar bilden att tillföra ljus av allra högsta kvalitet. När man inser att flera miljarder bilder tas varje dag kan man också börja förstå vidden av vårt åtagande att forma perfekt ljus.

Vårt starka engagemang och vår passion har varit en del av vårt DNA redan från start.

För 50 år sedan bestämde sig våra grundare Conny Dufgran och Eckhard Heine för att skapa den allra bästa blixten för de allra bästa fotograferna – och de lyckades. De satte en standard som vi inte bara strävar efter att hålla – utan att överträffa.

Vi är nämligen övertygade om att ljuset är oumbärligt och centralt för allt bildskapande – oavsett kamera och oavsett situation. Förmågan att skapa fantastiska bilder hänger också direkt samman med förmågan att forma ljuset.

Denna grundprincip är nyckeln till en värld fylld av otroliga bilder och syftet med varje enskild produkt som vi skapar.