Pro Astri

Lediga jobb hos Pro Astri


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Pro Astri du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Pro Astri. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Pro Astri du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

ProAstri grundades 2004 av två konsulter med tjugo års erfarenhet av var och en av executive search och rekrytering av chefer och specialister. Idag är vi fem seniorkonsulter och en forskare, och vi delar samma syn på konsultyrket; vi jobbar hårt och engagerat mot våra kunder, vi är tillgängliga, kreativa och lätta att ha att göra med. Vi har ett generöst och nära samarbete med varandra.

Vi värnar om ett nära och förtroendefullt samarbete med våra kunder och våra kandidater för att känna oss trygga och informerade när vi har att göra med oss. Vi arbetar i enlighet med ESK:s (Association of Executive Search Consultants) etiska riktlinjer. Vårt namn? Det betyder för stjärnor.