Pricer

Lediga jobb hos Pricer


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Pricer du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Pricer.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Pricer du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Pricer utvecklar och tillverkar ett av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL).

Vi hjälper handlare över hela världen att lösa några centrala utmaningar i butik, som att möta de nya kraven på “New Retail”, förbättra affärsverksamheten och underlätta hantering av alla uppgifter i butiken.

Vi är en katalysator för detaljhandelns digitalisering genom att skapa tekniska lösningar och tjänster som är lätta att använda, tillämpa och skala, vilket gör våra kunder framgångsrika i en helt digitaliserad och uppkopplad värld.

Våra ESL:er är konstruerade och utvecklade i Sverige av några av världens bästa ingenjörer. Vi granskar varje detalj i produkten för att uppnå högsta möjliga kvalitet. I tre decennier har våra idéer, vår teknik och våra medarbetare förändrat hur handlare arbetar och har förvandlat en hel bransch.

Pricer är idag den enda leverantören av ESL som arbetar med den pålitliga och skalbara optisk-trådlösa kommunikationstekniken. Det betyder att våra etiketter förbrukar betydligt mindre energi än andra kommunikationssystem, samtidigt som de fortfarande har snabb och pålitlig prestanda och marknadsledande batteritid.