PowerCell

Lediga jobb hos PowerCell


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos PowerCell du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för PowerCell. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos PowerCell du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vi på PowerCell är uthålliga. Oavsett om vi utvecklar nya funktioner eller förbättrade produkter stödjer PowerCells anställda lösningar som går utöver det konventionella för att säkerställa att kunderna drar nytta av vår geniala  bränslecellsteknik.

Våra rötter går långt tillbaka. 1993 inledde AB Volvo ett forskningsarbete kring bränslecellsteknologin, en forskning som ledde till grundandet av PowerCell 2008.
Sedan dess har PowerCell lanserat ett antal banbrytande lösningar som gör det möjligt för kunder att minska sitt koldioxidavtryck och sina utsläpp av skadliga ämnen.

Denna långa och breda erfarenhet har fört PowerCell till dagens position där vi erbjuder utsläppsfria kraftsystem baserade på innovativ bränslecells- och reformeringsteknik. Vi utvecklar och producerar bränslecellstackar och bränslecellssystem med unik hög energitäthet för Stationära, marina och mobila applikationer. PowerCells produkter drivs av ren eller reformerad vätegas och genererar el och värme utan några andra utsläpp än vatten.