Piktiv

Lediga jobb hos Piktiv


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Piktiv du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Piktiv. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Piktiv du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

»Jag tror att man kan förstå kunden och vara bra på programmering samtidigt. Piktiv är ett företag där kvalitet är viktigast och där vi vågar jobba på rätt sätt.

Vi tror på människors styrkor och att låta alla använda sina bästa sidor för att göra nytta. Piktiv ska vara en arbetsplats där man trivs. Jag ser våra långvariga affärsrelationer som ett bevis på att vi lyckats.«

Piktiv går bortom det vanliga och satsar mot något extraordinärt

Det viktigaste är inte vad vi programmerar eller vad våra utvecklare kan för språk, utan att vi förstår din affärsidé och vad dina kunder behöver. Det gör att vi kan stämma av, anpassa och 
utveckla din lösning allt eftersom.

Mycket mer än bara kodare
Det som gör Piktiv annorlunda är våra utmanande och utvecklande uppdrag, i kombination med stöttande, sporrande och kunniga kollegor. Vi provar nya saker, sporras av utmaningar och slipar våra förmågor.

Inget rita, gissa, spring
När man förstår kundens affär kan man bygga lösningar som håller, istället för att skjuta i blindo och hoppas på det bästa. Kvalitet, långsiktighet och säkerhet är viktigt.

De mest krävande uppdragen
Vi är vana att lösa de svåraste och mest komplexa utmaningarna, med skyhöga krav på effektivitet, resultat och säkerhet. Lösningen ska så klart också vara elegant.

Mer än bara programmerare
Hos oss jobbar de bästa människorna i branschen och dessutom är vi väldigt duktiga på kod. Man arbetar bara på Piktiv om man strävar efter att bli ännu bättre.

Piktiv växer
Sedan 2009 har vi byggt upp ett team med 39 anställda, men nöjer oss inte där.