Perstorp

Lediga jobb hos Perstorp


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Perstorp du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Perstorp.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Perstorp du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Som en av världens ledande innovatörer av specialkemikalier vet vi att små saker gör stor skillnad. Genom att använda naturens minsta byggstenar kan vi hjälpa till att främja vardagen – vilket gör det säkrare, bekvämare och mer miljövänligt för miljarder människor över hela världen.

Med 140 års erfarenhet har Perstorp förmånen att tillhandahålla viktiga egenskaper för produkter i fickor, hem, kontor och samhällen över hela vår planet. Du hittar oss överallt, från din mobiltelefon till den lokala mjölkgården, som representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknologi och applikationsutveckling, ledande högväxande nischer som pulver- och UV-härdade beläggningar, mjukgörare, syntetiska smörjmedel, spannmålskonservering och djurens tarmhälsa.

Vårt uppdrag är tydligt:

"Vi är leverantören av hållbara lösningar, med fokus på de globala marknaderna för hartser och beläggningar, tekniska vätskor och fodertillsatser"

Visste du?
Här är bara några av de saker vi håller på med som gör oss glada att gå till jobbet varje dag.
  • Att producera en ftalatfri mjukgörare, med oslagbar mjukhet, för att hjälpa PVC-tillverkare att möta behoven hos människor och planeter
  • Skapa ingredienser för att göra skärmar på smarta telefoner och surfplattor repfria
  • Hjälper till att göra bilinteriörerna fräscha och hållbara utan att påverka miljön eller din hälsa
  • Utveckla enastående trä- och stålskyddsegenskaper för alkyder som framtidens hållbara beläggningsval
  • Göra stålkonstruktioner, såsom höghus, mer brandbeständiga med en beläggning som sväller till skyddsskum vid höga temperaturer
  • Innovativa polyoler och syror som är nyckeln till övergången till miljövänliga luftkonditioneringssystem
  • Minska slöseri med spannmål och djurfoder genom tillförlitlig konservering
  • Förbättra tarmhälsa och prestanda
  • Hjälp till att hålla fodret näringsrikt och säkert från enteros, mykotoxiner, mögel och jästsvampar