PE Teknik & Arkitektur

PE Teknik & Arkitektur är en ledande teknikkonsult som erbjuder hållbara lösningar för både offentliga och privata kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Företaget grundades 1971 och har sedan dess expanderat till att idag ha verksamhet över hela Sverige. PE Teknik & Arkitektur strävar efter att skapa hållbara lösningar som minskar påverkan på miljön samtidigt som de möter kundernas behov och önskemål.

Som ingenjör på PE Teknik & Arkitektur kommer du att arbeta inom ett brett spektrum av projekt, från planering och projektering till byggledning och besiktning. Företaget är aktivt inom flera branscher, inklusive byggnads-, industri-, energi- och transportsektorerna. De söker ständigt efter kompetenta ingenjörer som vill vara en del av deras team och som kan bidra till företagets fortsatta framgång.

Som en av Sveriges ledande teknikkonsulter är PE Teknik & Arkitektur ett företag med hög status och anseende inom branschen. De sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom att erbjuda innovativa och effektiva lösningar. Om du är en driven ingenjör som vill arbeta för ett företag som är engagerat i att skapa en hållbar framtid och som erbjuder spännande och utmanande projekt, så är PE Teknik & Arkitektur definitivt en arbetsgivare som du bör överväga.

Besök vår hemsida ingenjörsjobb.se för att se lediga jobb på PE Teknik & Arkitektur och ta första steget mot din nästa karriärsutmaning.