Pandrol

Lediga jobb hos Pandrol 


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Pandrol du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Pandrol. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Pandrol du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

En värld av kunskap
Pandrol definierar industristandarden över befästningssystem för järnväg och termitsvetsning. Vi har skapat järnvägsinfrastruktur i mer än 100 länder med våra produkter och tjänster som sträcker sig från att designa, utveckla och tillverka utrustning till att effektivisera nybyggnation och underhåll av järnvägar. Det betyder att vi har erfarenhet av nära nog varje situation, problem, fråga och lösning sedan tidigare.

Hos Pandrol tror vi på kvalitet framför allt – ett åtagande som sträcker sig från de produkter vi gör till den service vi tillhandahåller. Vi delar vår globala kunskap så att våra partners kan nå sina mål snabbt och effektivt. Vi investerar lika mycket tid i att utveckla våra tjänster och relationer som vi utvecklar nya lösningar.

Vår historia
Pandrol, som är en del av Delachaux-gruppen, är ett företag som bygger på en passion för innovation och vårt unika arv är fortfarande kärnan i hur vi gör affärer idag.

Över 100 år av produktutveckling, teknisk kunskap, förvärv och tillväxt har gjort det möjligt för oss att bli en världsledande och global arbetsgivare med över 1700 teammedlemmar på 40 platser.