Östersunds kommun

Lediga jobb hos Östersunds Kommun


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Östersunds kommun du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Östersunds kommun. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Östersunds kommun du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att hitta engagemang och mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför går vi ständigt framåt, och vi gör det med hjärtat.

Vi tror på dig 
I Östersunds kommun bygger vår kultur på tillit och respekt. Vi uppmuntrar öppenhet och självständiga initiativ för att ta tillvara på allas kompetens och engagemang. Här kan du påverka på riktigt – både våra gemensamma arbetssätt, din egen vardag och för ett bättre Östersund.

Ha det bättre 
För att vi ska kunna nå vår vision, ett bättre Östersund, är alla kommunens medarbetare viktiga. Därför har vi omtanke om våra kollegor, erbjuder goda arbetsvillkor och fina förmåner. Det finns ett liv utanför jobbet också och här i Östersunds kommun har du chans till en bättre vardag.

Utvecklas med hjärtat 
Östersund präglas av en vilja att lära, kreativa idéer och samarbeten. I kommunen är vi 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund.