Örnsköldsvik kommun

Lediga jobb hos Örnsköldsviks Kommun


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Örnsköldsviks Kommun du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Örnsköldsviks Kommun. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Örnsköldsviks Kommun du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Känn glädje med att jobba med och för människor

Vad roligt att du är intresserad av att jobba med oss! Örnsköldsviks kommun är en stor arbetsgivare med cirka 5 500 medarbetare och 150 olika yrkesroller inom en rad olika områden, som skola och barnomsorg, vård och omsorg, bygg- och samhällsplanering, juridik, upphandlingar, investeringar och ekonomi, IT-stöd, arbetsmiljöfrågor och hälsa.

För oss kommer alltid invånaren först. Att vara där för människor som behöver hjälp med det som är svårt och för dem som behöver utvecklas är grunden i vårt uppdrag.

I vår rekrytering av medarbetare utgår vi från människors lika värde och ser olikheter som en tillgång. Vi främjar även en god arbetsmiljö, hälsa och din personliga utveckling.

Så gillar du utmaningar och vill göra en positiv skillnad för dina medmänniskor, så har du kommit helt rätt. För hos oss får du känna glädjen med att jobba med och för människor i Sveriges viktigaste jobb.

För våra invånare – nu och i framtiden
Att vara där för människor som behöver hjälp med det som är svårt och för dem som behöver utvecklas är grunden i vårt uppdrag. En hjärtesak är att utveckla Örnsköldsvik tillsammans med näringslivet, kulturlivet och föreningslivet. Här ska det vara tryggt att leva med god hälsa genom livets alla faser i hela kommunen. Vi vill skapa ett samhälle för många fler och med en stark befolkningsutveckling där du och dina arbetskamrater i hela kommunkoncernen kan göra den stora skillnaden.

En trivsam, jämlik arbetsplats där du kan utvecklas
Vi vill att du som arbetar hos oss får de rätta förutsättningarna att utföra och utvecklas i ditt arbete, både yrkesmässigt och på det personliga planet. Vi utgår alltid från människors lika värde och ser olikheter som en tillgång. Vi vill att du ska trivas, därför främjar vi en god arbetsmiljö, hälsa och ger dig flera förmåner och möjligheter som gör din arbetsplats inte bara trivsam utan även något som du kan vara stolt över.

Vårt gemensamma uppdrag
Genom kommunal förvaltning och kommunala bolag ser vi tillsammans till att våra cirka 56 000 invånare får tillgång till en god och trygg samhällsservice. Vatten, avlopp, renhållning, miljö- och naturskydd, vård och omsorg, skola, kultur- och fritidsaktiviteter är några exempel på kommunens mångskiftande verksamhetsområden.