Oak Consulting

Lediga jobb hos Oak Consulting


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Oak Consulting du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Oak Consulting. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Oak Consulting du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

OM OAK
Så står du där. I vägskälet. Ett beslut ska tas. Det kan röra dig som ledare, din karriär, dina medarbetare, ditt företag eller organisationen du ansvarar för. Och oavsett om beslutet är litet eller stort är det viktigt. Ibland bara just då, ibland på lång sikt, till och med för alltid. Ibland berör det bara dig, ibland många människor, kanske en hel organisation. En väg ska väljas.

Vilken?
Oak Consulting visar människor, företag och organisationer vägen mot utveckling och full potential. Vi arbetar med organisation-, affärs- och kompetensutveckling, engagemanget för människor och utveckling är det fundament vi vilar på – våra rötter.

För oss finns inget mer glädjande än att se människor växa i sin yrkesroll, ett företag bli en väl fungerande enhet, en organisation att blomma, drömmar bli förverkligade. Innan dess har det alltid tagits beslut i ett vägskäl, kanske flera. Hit? Eller dit? Att välja rätt väg är inte alltid lätt.

Ofta bygger valet på en rad komplexa frågor. Ofta krävs det mod. Här kan en utomstående part, som ser på saken med andra ögon, ge fler perspektiv och genom det kan vi fatta än mer välgrundade beslut.

Hur?
Vi använder flera olika metoder och verktyg för att göra:
  • Analys av läget
  • Prioriteringsprocess
  • Skapa delaktighet i gruppen/organisationen
  • Omvärldsanalys
  • Skapa planen
  • Uppföljning
  • Utvärdering
Oak Consulting. Vi visar vägen.

Hitta lediga jobb hos Oak Consulting här på
Ingenjörsjobb.se