Northvolt

Lediga jobb hos Northvolt


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Northvolt du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Northvolt. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Northvolt du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vi är Northvolt

Under 2017 tillkännagav vi en djärv och enkel plan: att möjliggöra framtidens energi genom att utveckla världens grönaste battericell och etablera en europeisk leverans av batterier.

Vårt uppdrag:

Gör världens grönaste batteri
Vårt uppdrag är att bygga det grönaste batteriet i världen med ett minimalt koldioxidavtryck och de högsta ambitionerna för återvinning för att möjliggöra den europeiska omställningen till förnybar energi.

Vår vision:

Aktivera framtidens energi
För att påskynda övergången till en kolfri framtid, levererar Northvolt hållbara, högkvalitativa battericeller och system genom att bygga Europas största fabrik för litiumjonbatterier.

Hitta lediga jobb hos Northvolt här på Ingenjörsjobb.se