Nevel

Lediga jobb hos Nevel


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Nevel du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Nevel. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Nevel du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vi på Nevel gör den cirkulära ekonomin till verklighet genom att tillhandahålla avancerade industriella och kommunala infrastrukturlösningar som gynnar både våra kunder och samhället som helhet.

Vi är ledande inom digitaliseringen av energiproduktion. Att skapa lokala ekosystem, liksom att utveckla energi- och materialeffektivitet, är kärnan i det vi gör.

Om Nevel
Nevel är ett företag inom avancerad infrastruktur, med uppdraget att ta sina kunders infrastrukturlösningar till nästa nivå. Företaget driver 130 energiproduktionsanläggningar och över 40 fjärrvärmenät, med branschens mest sofistikerade, digitala plattform. Nevel sysselsätter 130 experter i Finland, Sverige och Estland. Företagets omsättning är 100 miljoner euro.

Nevel minskar koldioxidutsläpp från energiproduktion genom att investera i energieffektivitet och öka andelen förnybara energikällor.
Vi vill erbjuda våra medarbetare möjligheten att vara delaktiga i utvecklingen av framtidssäker infrastruktur som leder till en koldioxidneutral framtid. I vårt Business whitepaper kan du kan läsa mer om cirkulär ekonomi och vägen till avancerad industriell och kommunal infrastruktur. Tack för att du visar intresse för Nevel.

Fakta om Nevel
  • Vi driver mer än 130 anläggningar för energiproduktion, dygnet runt, med den mest sofistikerade digitala plattformen på marknaden.
  • Vi driver över 40 fjärrvärmenätverk.
  • Vi producerar 1,6 TWh energi årligen, vilket motsvarar uppvärmning av 90 000 hushåll under ett år.
  • Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.
  • Vi sysselsätter 150 experter, fulla av innovativa idéer.
  • Vi finns i Finland, Sverige och Estland.
Hållbarhet
Vi hjälper våra kunder att återanvända restprodukter och avfall, och skapar lokala ekosystem. Vi arbetar rigoröst mot en koldioxidneutral framtid genom investeringar i förnybar energi, och tillsammans med våra kunder skapar vi hållbara planer för omställningen. Vi strävar mot att minska koldioxdutsläppen i vår energiproduktion genom effektivisering och ökning av andelen förnybara energikällor.