Nelly

Nelly är ett av Sveriges främsta företag inom mode och livsstil. Som arbetsgivare är vi stolta över att ha en arbetsplats som främjar innovation och kreativitet, och vi söker alltid efter talangfulla och passionerade ingenjörer som vill bidra till vår framgång.

Som ingenjör på Nelly får du möjlighet att arbeta med cutting-edge teknologier och utmanande projekt inom områden som e-handel, logistik och digital marknadsföring. Du kommer att samarbeta med ett dedikerat team av erfarna kollegor, samtidigt som du får möjlighet att utveckla din kunskap och färdigheter.

Hos Nelly strävar vi efter en inkluderande och hälsosam arbetsmiljö, och vi är engagerade i att främja våra medarbetares personliga och yrkesmässiga utveckling. Vi erbjuder också ett konkurrenskraftigt löne- och förmånspaket, samt en mängd olika utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Som ingenjör på Nelly kommer du att ha möjlighet att bidra till vår fortsatta framgång, samtidigt som du får möjlighet att växa som person och yrkesmässigt. Vi tror att det är genom att ta vara på talangfulla och driven människor som vi kan uppnå våra mål och bli ledande inom vår bransch.

Söker du en utmanande och givande karriär inom mode och teknologi? Sök en tjänst på Nelly idag och bli en del av vårt dedikerade team av ingenjörer.