Modis

Lediga jobb Modis


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Modis du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Modis. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Modis du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

OM MODIS
Vi lever alla i en värld där teknik driver ständig förändring. För att trivas i den här världen måste vi hjälpa rätt personer att arbeta tillsammans på rätt sätt för att uppnå smartare resultat.
Detta kan inte göras i traditionella silor. Det bästa sättet att låsa upp sann innovation är genom att tänka över flera domäner. Som en global grupp av specialister kopplar vi de smartaste människorna och smartaste företagen till de möjligheter de behöver för att blomstra.

Det är så vi hjälper företag att anpassa sig, utforska och ta vara på möjligheter att överträffa. Och hur vi vägleder, förbereder och placerar våra specialister i roller och projekt som kommer att främja deras karriärer. Vår styrka kommer från våra kollegor. De tillåter oss att snabbt placera experter i rätt roller och sätta ihop agila team för våra kunders nyckelprojekt. De vet också hur man känner igen en kandidats ambitioner och arbetar sida vid sida för att få dem dit.

Dessutom utgör de ryggraden i våra branschledande Centers of Excellence och Delivery Centers. Dessa center förser våra kunder med allt från specialiserade talanger till fokuserade team till fullt hanterade projekt – från idé till leverans – med den lokala expertis och globala skala de behöver.

Driver innovation. Inspirerande förvandling. Spännande samarbete. Som global ledare inom IT och ingenjörskonst tror vi att morgondagen är oändligt mycket ljusare när individer och team, företag och kulturer, tjänster och sektorer är sammankopplade. Vi är Modis.