Modelon

Lediga jobb hos Modelon


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Modelon du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Modelon. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Modelon du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

OM MODELON
Modelon erbjuder systemmodellering och simuleringsprogramvara som accelererar produktinnovation, utveckling och drift inom en rad branscher. Modelons flaggskeppsprodukt, Modelon Impact, är en mjukvaruplattform för molnbaserad systemsimulering med ett webbläsarbaserat gränssnitt för samarbete och tusentals beprövade modeller och komponenter som spänner över ett brett spektrum av applikationer. Med huvudkontor i Lund, Sverige, och med global räckvidd, är Modelon en expert branschledare inom modellbaserad systemteknik med fokus på att utnyttja öppna standardteknologier.

Modelons simuleringsprogram utnyttjar teknologier med öppen standard. Denna öppna standardteknologi, Modelica, gör det möjligt för användare att dela modeller effektivt och effektivt under hela produktutvecklingscykeln.

Modelon Library Suite, Modelon Inside och FMI Toolbox är ledande lösningar, integrerade och tillgängliga på flera industrierkända plattformar. Våra produkter, oavsett plattform, gör det möjligt för oss att betjäna en kundkrets, bas inom ett brett spektrum av industrisektorer, som inkluderar några av de största företagen i världen.

www.modelon.com

MODELICA
Modelon-lösningar för modellering och simulering och optimering är baserade på Modelica. Modelica är en oberoende öppen standard för modelleringssystem. Med denna öppna standard kan användare byta modeller med valfritt Modelica-kompatibelt verktyg – med hjälp av modellerna för simulering och analys utan behov av ett specifikt verktyg.

Modelon har åtagit sig att leverera på löftet om teknologier med öppen standard – vilket gör det möjligt för alla organisationer att effektivt utnyttja gemensamma kodsystemsimuleringslösningar för att designa och driva sina tekniska system. Modelon kommer att fortsätta att bevisa och tillhandahålla excellens i lösningar för simuleringsbaserad systemdesign som behövs för att betjäna alla kunder.