Modellteknik

Lediga jobb hos Modellteknik


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Modellteknik du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Modellteknik . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Modellteknik du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Modellteknik – kompetens och kvalitet

Modellteknik är ett verkstadsföretag med spetskompetens inom avancerad skärande bearbetning och formtillverkning.

Våra affärsområden omfattar legotillverkning i korta och medellånga serier, skärande bearbetning, prototyptillverkning, 3D-konstruktion och produktutveckling.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i form av avancerad skärande bearbetning, modelltillverkning, prototyptillverkning, verktygstillverkning, fixturtillverkning, 3D-scanning och kontrollmätning.

Vår framgång som en långvarig underleverantör till svensk industri har sin grund i våra medarbetares kompetens, engagemang och flexibilitet samt en mycket hög servicegrad.

Vi har en avancerad och modern maskinpark med övervägande 5-axliga fräsar kombinerat med ett starkt kvalitets- och miljötänkande.

Verksamheten bedrivs i våra egna fastigheter i Vilsta Industriområde i Eskilstuna men våra kunder finns globalt.


Vision & affärsidé

På Modellteknik är vi vana vid att arbeta i hård konkurrens, vilket ställer stora krav på oss att ligga i framkant när det gäller att finna nya och effektiva produktionsmetoder utan att tumma på kostnadseffektivitet, kvalitet och leveranssäkerhet. Det är möjligt tack vare våra engagerande och kompetenta medarbetare. Vi jobbar alltid för kortast möjliga ledtid, med hög flexibilitet och bästa service.

Vår målsättning är att fortsätta vara en av Sveriges ledande tillverkare av bearbetade prototyper, kortserier, funktionsmodeller, designmodeller och formar. Våra kunder finns i huvudsak inom automotive, medicin, försvar och verkstadsindustri.