Micropower Group

Lediga jobb hos Micropower Group


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Micropower Group du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Micropower Group.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Micropower Group du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

En del av något större
Micropower Group är ett världsledande internationell koncern som utvecklar, producerar och säljer unika laddningslösningar av batterier och strömförsörjning samt modulära Li-jon-batterier. Med lång erfarenhet och småländska värderingar har man gått från att vara en leverantör av batteriladdare och strömförsörjningsaggregat, till att bli en världsledande systemleverantör inom batteri och batteriladdning, med expertis över hela världen. Micropower är marknadsledande i norra Europa inom materialhanteringssektorn och varje år levererar vi mer än 500 000 batteriladdare, Li-jon-batterier och strömförsörjningsaggregat till kunder och återförsäljare världen över.

Micropower är alltid en del av något större -  systemlösningar och produkter är vad som ger kraft till kunders fordon och maskiner världen över. Det är där Micropower gör sig som allra bäst - och det är det som driver företaget framåt.

Berättelsen om Micropower
Med en stark idé om att framtiden låg i laddning, energilagring och strömförsörjning - föddes Micropower en vårdag 1984. I ett garage i Tävelsås väcktes den småländska företagarandan och sedan dess har Micropower steg för steg revolutionerat en hel bransch genom övertygelsen att det alltid finns ett bättre sätt.

Övertygelsen finns kvar än idag och driver innovationen och branschen framåt. Genom duktiga ingenjörer och drivna medarbetare har Micropower skapat ett företag som inte bara levererar kraftfulla produkter till hög kvalitet. Idag är Micropower en fullskalig systemleverantör som tar ett helhetsansvar för hela processen, från produkter till integration och uppkoppling - där Micropower skapar kompletta system för sina kunder. 

Forskning och utveckling
Micropower letar ständigt efter nya sätt att lösa kunders utmaningar. Med över 30 ingenjörer som arbetar vid Micropowers FoU-center i Sverige och Finland ser företaget till att all utveckling håller hög standard och kvalitetskrav.

Micropowers FoU-avdelning utvecklar ständigt nya system och produkter, både unika, kundspecifika lösningar och nya produkter för standardsortimentet. Vi testar alla möjliga förhållanden vid FoU-anläggningar, t.ex. EMC-mätningar och simulationer av variationer i spänning och frekvens, i en säker och pålitlig laboratoriemiljö.

Vårt ansvar för en hållbar framtid
Micropowers system och produkter är en del av ett större sammanhang. Det Micropower gör kräver stor respekt - för våra kunder, miljön och den gemensamma framtiden. Därför är social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet högt prioriterad i organisationen. Från hur företaget levererar produkter till att se till att batterier lever längre imorgon, än idag.

Så tar vi an världen
Micropowers kärnvärden är fundamentet i företaget som vägleder och enar. De härstammar från 1984 och har utvecklats genom åren samtidigt som Micropower vuxit världen över. De gemensamma värderingar säkerställer att man i företaget delar samma syn på affärsetik, kvalitet, miljö och arbetsplatsen.

De fyra kärnvärden är kundfokus, kvalitet, eliminera slöseri och vi-känsla.

Hur jobbar vi?
Micropower Group är en svensk privatägd grupp bestående av nio dotterbolag med en global närvaro. Huvudkontoret ligger i Växjö, Sverige, där majoriteten av anläggningar och dotterbolag har sitt säte.