MAN Energy Solutions

Lediga jobb hos MAN Energy Solutions


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos MAN Energy Solutions du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för MAN Energy Solutions. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos MAN Energy Solutions du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Ekonomi eller ekologi – vi har energi till båda

Vi på MAN Energy Solutions satsar all vår energi på att skapa lösningar för hållbart välstånd. Vi strävar efter att tillhandahålla de tekniska lösningar som kommer att driva den globala ekonomin in i en ny koldioxidneutral era.

Mot en koldioxidneutral framtid

MAN Energy Solutions gör det möjligt för sina kunder att uppnå hållbart värdeskapande i omställningen mot en koldioxidneutral framtid. Genom att möta morgondagens utmaningar inom marin-, energi- och industrisektorerna förbättrar vi effektivitet och prestanda på systemnivå – steg för steg. Vår planet och våra kunder behöver lösningar för att uppnå klimatmål och begränsningar.

Genom att vara ledande inom avancerad ingenjörskonst i mer än 250 år har vi byggt upp en unik portfölj av teknologier. MAN Energy Solutions har sitt huvudkontor i Tyskland och har cirka 14 000 anställda på över 120 anläggningar globalt.

Omvandla energi till hållbara framsteg och välstånd

Vi förstår att energi i alla dess former och storlekar spelar en grundläggande roll för vår planets framtid. Vi strävar efter att bidra till de klimatmål som fastställts i Parisavtalet. Men vad kan vi göra för att göra den världsomspännande ekonomin klimatneutral?

Vårt svar är tredelat. Hälften av världens handel drivs av MAN-fartygsframdrivningssystem. Vi förespråkar en "Maritime Energy Transition" och erbjuder en rad alternativa framdrivningstekniker för att minska bränsleförbrukningen och utsläppen.

För det andra utvecklar vi ständigt ny teknik för generering och lagring av elektrisk energi. Detta kommer att hjälpa oss att hantera fluktuerande förnybar energi och minska koldioxidavtrycket från kraftverk.

Sist men inte minst använder vi digital transformation för att göra industriella processer mer effektiva och pålitliga. Digitalisering är ett avgörande steg för att dra nytta av en mer klimatvänlig industri.

Tillsammans med våra kunder, partners och leverantörer strävar vi efter att omvandla energi till hållbar utveckling och välstånd.