MAF Arkitektkontor

Lediga jobb hos MAF Arkitektkontor


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos MAF du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för MAF. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos MAF du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Vackra byggnader kräver en stabil grund

Sedan 1939 har vi skapat attraktiva miljöer som håller över tid. Att vi har hunnit samla erfarenhet av en mängd olika projekt under den tiden är naturligt. Men det som hela tiden driver oss framåt är nyfikenheten att hitta nya lösningar såväl arkitektoniskt som byggnadstekniskt. Utan vår anpassningsförmåga hade vi nog inte kommit så långt som vi gjort. Vår stabila grund är själva fundamentet för att skapa intressanta och attraktiva byggnader.

En hållbar framtid skapas av det du inte ser

Dynamiken i samarbetet mellan olika kompetenser på våra kontor, i mötet mellan byggnadsingenjörer och arkitekter, skapas möjligheter att ta ansvar för fler faser i projekten. Vi kan med trygghet lova att vi följer dig genom byggprocessen och ser till att slutmålet inte tappas bort. Oavsett vad du vill prioritera. Vi är stolta över all den erfarenhet som våra medarbetare har. Kanske är det just den som hjälper oss att ständigt höja blicken för att möta de utmaningar som finns runt hörnet. Och att hjälpa dig att bygga för en lång tid framåt.

När man kan sin historia är det lättare att lyfta blicken

MAF är Sveriges näst äldsta arkitektkontor. Under åtta decennier har många uppdrag slutförts, såväl inom privat som offentlig sektor. Namnet på dörren kommer från de tre arkitekterna Bertil Matsson, Lennart Alexis och Bertil Franklin. Men de har sedan länge lämnat plats åt andra förmågor och talanger med ett mål: att hitta den absolut bästa lösningen tillsammans med dig som uppdragsgivare. Vi skapar mötesplatser och bygger samhällen som utgår från varje unik förutsättning. Det kräver lika delar mod som eftertanke. Och en enveten vilja att alltid lyssna.

Om oss
Vårt företag består för närvarande av drygt 50 personer sammansatta av arkitekter, byggnadsingenjörer, byggprojektledare, stadsbyggnadskompetens samt ekonomer vilket innebär att vi kan ta ett helhetsåtagande för både mindre och stora komplexa uppdrag allt från tidiga skisser till färdigprojektering vidare till byggledning och besiktning. Vi knyter till oss de kompetenser vi eventuellt inte själva har via samarbete med underkonsulter. 

 Vi har gedigen erfarenhet av uppdrag med tyngdpunkt i offentliga byggnader men vi arbetar också mycket med privata beställare. Exempel är uppdrag inom handel, gallerior / köpcentrum, hotell, resecentrum, skolor, försvaret, flygplatser, sport-, idrotts- och eventarenor, vård- och omsorg, turism samt kontor och bostäder i olika former.

Av våra medarbetare återfinns ca hälften på huvudkontoret i Luleå och övriga ganska jämnt fördelade på övriga kontor i Piteå, Umeå och Stockholm

Hitta lediga jobb hos MAF här på Ingenjörsjobb.se