Lightlab Sweden AB

Lediga jobb hos LightLab Sweden


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Lightlab Sweden du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Lightlab Sweden. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Lightlab Sweden du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

LightLab Sweden

Företaget bakom världens ledande, kvicksilverfria UV-desinfektionsteknik

I den nya tidsåldern av pandemiexponering har vikten av att tvätta händerna och hålla saker rena ökat över hela världen. Att torka av smuts dödar dock inga bakterier. Det är därför desinfektion har blivit en av de viktigaste komponenterna i en grundlig rengöringsprocess. Effektiv desinfektion utrotar och förhindrar återväxt av bakterier, virus och andra mikroorganismer.

LightLab är ett svenskt cleantechföretag med en stark tro på hållbar teknisk innovation. Som svensk påminner vårt arv oss om att ta hand om varandra och att leva nära och i harmoni med naturen.

Vi är också uppfostrade i en kultur av hög kvalitet, där funktionalitet prioriteras och där vetenskapen ständigt inspirerar oss att utvecklas. Vi förnyar med hållbarhet i åtanke för att förbättra livskvaliteten för oss själva och våra nära och kära, här och nu, och för kommande generationer.

Säkert & effektivt
Med hjälp av innovativ UVC-teknik utvecklar vi säkra och effektiva lösningar som hjälper till att skydda människor från skadlig exponering för bakterier, virus och andra bakterier.

Människor & planet
Genom att anta ett hållbart tänkesätt, innoverar vi för att förbättra både människors livskvalitet och planetens tillstånd.

Transparens & förenade krafter
Tillsammans är vi starkare. Det är därför vi erbjuder vår expertis inom desinfektionsområdet och vår teknik för att andra ska kunna använda den i sina lösningar för en större effekt. Vi tror också på ärlighet och full transparens för att skapa förtroendefulla relationer med våra partners.

Vi tror att vår teknologi har en stark kommersiell potential och alla innovationer bakom PureFize® är skyddade av ett stort antal patent. Hittills har vi beviljats 96 patent och ytterligare 47 patentansökningar väntar på godkännande.