LabService AB

Lediga jobb hos LabService AB


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos LabService AB du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för LabService AB.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos LabService AB du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

LabService har alltid lösningen!
Sedan 1981 har LabService skräddarsytt exakta, kemiska blandningar av högsta kvalitet för leverans till laboratorier. Grundaren och kemisten Enok Eriksson och sonen Lars Eriksson hade redan från start målsättningen att underlätta för analyslaboratorier som efterfrågade bruksfärdiga lösningar.

Med tusentals produkter i sortimentet erbjuder vi i dag det mesta för labbet, från kemikalier och lösningar till ett brett utbud av utrustning och förbrukningsvaror. Tack vare uppdragsgivare inom många och skiftande områden har vi även byggt upp en kunskapsbank med både djup och bredd, vilket ger oss en värdefull helhetssyn. Efter nära 40 år i branschen, drivs vi fortfarande av nyfikenhet och stort intresse för att hjälpa våra kunder att bli ännu bättre.

Siktar framåt med utveckling och forskning
LabService består av tio kunniga medarbetare som har sin bas i Birsta, Sundsvall. Härifrån och via vår webbshop servar vi kunder i hela landet och ute i Europa. Vissa kunder har varit med oss från start och många har tillkommit längs vägen. Vi ser med glädje att några av världens ledande kemiföretag köper analyskemikalier från oss. Med fokus på produktutveckling och produktiva forskningssamarbeten siktar vi på att kunna hjälpa ännu fler i framtiden. Välkommen med din fråga eller beställning!

Med cirka 2 000 produkter i sortimentet erbjuder vi det mesta för labbet – från analyskemikalier och lösningar av högsta kvalitet till mätinstrument, glas, filterpapper och mycket mer.