Kungliga Tekniska högskolan

Sökord: kth lediga jobb
lediga jobb kth
kth jobb
jobb kth

KTH lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Här på Ingengörsjobb.se hittar du alla lediga jobb på KTH. Varmt välkommen att söka din nästa tjänst på Sveriges största tekniska universitet!

KTH lediga jobb
Här på Ingenjörsjobb.se kan du hitta alla lediga jobb på KTH och ansöka om din nästa utmaning i karriären. Bläddra bland tjänsterna på Sveriges största tekniska universitet och sök lediga jobb på KTH för att bli en del av forskningen som tar Sverige framåt. Spara de tjänster som du är intresserad av som favorit genom att trycka på hjärtat och gå sedan i lugn och ro igenom alla för att välja vilka du ska ansöka. När du bestämt dig söker du enkelt jobbet via länken som ligger i annonsen.

KTH är en plats där forskning och utbildning möts. Universitetet öppnades 1827 och är numera Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning. Universitetet är strategiskt beläget i Stockholm som rankas som en av de mest innovativa och attraktiva städerna i världen. Här arbetar över 1 700 doktorander och 3 600 heltidsanställda, och du kan bli en av dessa genom att söka ett jobb på KTH. 

Jobba på KTH – Ta dig an framtidens utmaningar
På KTH finns lediga jobb inom forskning och utbildning där du kan vara med och driva morgondagen framåt. KTH verkar inom naturvetenskap, teknik, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi och tar tillsammans med näringslivet fram hållbara lösningar som gör skillnad för samhället. Att jobba på KTH innebär att du blir en del av en innovativ och engagerad arbetsplats och kan ta del av ett stort internationell nätverk av företag, forskare och studenter. internationaliseringen som kommit allt mer under senare år har skapat nya möjligheter för universitetet som nu har tillgång till kunskap, praxis och resurser över hela världen. Genom att söka ett av KTHs lediga jobba kan du vidga dina vyer och få en kulturell medvetenhet samt ett internationellt tankesätt som är efterfrågade egenskaper idag.

Arbeta och utvecklas på KTH
KTH är en modern arbetsplats där du får möjligheter att utvecklas och lära dig varje dag. Du stöttas i din roll och uppmuntras att specialisera dig och utbyta kunskaper genom att delta i projekt och ta dig an nya arbetsuppgifter som gör din vardag roligare. Du får dessutom en rad olika förmåner såsom friskvård, extra föräldraersättning, tjänstepension och möjlighet till nettolöneavdrag för SL-kort.   

Samarbete är ett av KTHs ledord och du träffar dagligen kollegor med olika bakgrunder och höga ambitioner. KTH har även nära samarbete med organisationer och företag utanför KTH där du som anställd kan vara med och representera detta anrika universitet.

Sök lediga jobb på KTH här på Ingenjörsjobb.se
Är du intresserad av att jobba på KTH söker du deras lediga jobb här hos oss på Ingenjörsjobb.se. Låt forskning och utbildning få bli en del av din vardag och var med och utveckla vårt samhälle. Oavsett om du vill jobba som forskare inom teknik, lärare inom naturvetenskap eller jobba administrativt hittar du ditt nästa jobb på KTH här. Skrolla i listan av lediga jobb KTH och klicka på knappen ”Läs mer” för att se om tjänsten är något för dig!