Kongsberg Maritime Sweden

Lediga jobb hos Kongsberg


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Kongsberg du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Kongsberg. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Kongsberg du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

VILKA VI ÄR

Vi är en leverantör av marina system.

Våra lösningar är lämpliga för on- och offshore, handelsmarin, subsea, marinen, kustnära marina, vattenbruk, utbildningstjänster och mer.

Rolls-Royce Commercial Marine är nu en integrerad del av Kongsberg Maritime.

Vad vi gör

KONGSBERG utvecklar den senaste tekniken från havets botten till yttre rymden. Vi arbetar tillsammans som ett team och översätter innovationer från ett affärsområde till ett annat. Detta gör oss till de bästa inom våra områden och kan leverera extrema prestationer för extrema förhållanden.

På KONGSBERG erkänner vi utmaningarna i världen och ägnar oss åt att lösa dessa problem. Detta går längre än att balansera ekonomisk framgång med miljödilemman. Vi ser att vi kan göra en betydande skillnad i många frågor som världen står inför idag.

Det börjar med hur vi designar våra produkter, materialen vi köper och sättet vi tillverkar. Våra relationer med leverantörer värderas och måste vara rättvisa och långvariga partnerskap. De företag vi går in i bör ge starka möjligheter, med minimal risk för alla intressenter.

Utanför KONGSBERG arbetar vi nära med samhällen för att säkerställa att våra relationer med dem är ömsesidigt fördelaktiga. Och när vi ger oss djupare in i haven och rymden, går vi extremt långt för att garantera säkerheten och säkerheten för alla som arbetar med oss.

Detta är inte bara ansvarsfullt företagande, det är det rätta att göra.

Hitta lediga jobb hos Kongsberg här på Ingenjörsjobb.se