Karlskoga Energi & Miljö

Lediga jobb hos Karlskoga Energi & Miljö


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Karlskoga Energi & Miljö du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Karlskoga Energi & Miljö.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Karlskoga Energi & Miljö du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Det här är Karlskoga Energi & Miljö

Tillsammans skapar vi livskvalitet och en trygg vardag, fritid och framtid.

Karlskoga Energi & Miljö består av cirka 190 medarbetare som tillsammans skapar en trygg vardag för våra kunder i och runtom Karlskoga.

Vi arbetar inte bara med samhällsviktiga funktioner - vi vill även bidra till utvecklingen av ett levande och inkluderande Karlskoga. Det gör vi bland annat genom sponsring av idrotts- och kulturliv, välgörenhet, engagemang vid lokala evenemang, integrationsprojekt och en ständig utveckling av hållbara lösningar.

Våra tjänster
Vi erbjuder elnät och elavtal, belysning, vatten och avlopp, avfallshantering och återvinning, fjärrvärme och ånga, fiber via stadsnätet och biogas. Vi producerar även el lokalt i småskaliga vattenkraftverk.

Vision
Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag. 

Affärsidé
Vi ska inom respektive verksamhetsområde tillgodose den kvalitet och effektivitet som kunderna önskar. Med fokus på kundernas behov skapar Karlskoga Energi & Miljö mervärden och utvecklas med hållbarhet som främsta mål.

Vi bidrar till
  • Driftsäkra leveranser av självklarheter som el, vatten, värme och datakommunikation.
  • Förnybar el som räcker till drygt 28 000 hushåll.
  • Resurseffektivitet och ett hållbart kretslopp.
  • Låga koldioxidutsläpp från kraftvärmen.
  • En aktiv roll i omställningen till en fossiloberoende fordonsflotta.
  • Bra priser till våra kunder.
  • Drygt 190 arbetstillfällen och sysselsättning för många underentreprenörer i Karlskoga.
  • Ekonomiskt bidrag till ägaren Karlskoga kommun.