Kalmar kommun

Lediga jobb hos Kalmar Kommun


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Kalmar kommun du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Kalmar kommun. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Kalmar kommun du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Jobba hos oss - var med och utveckla Kalmar kommun

Kalmar kommuns 70 000 invånare ställer krav på sin kommun. De vill ta sig fram på gatorna, erbjudas bra aktiviteter för sina barn, promenera i parkerna, hitta parkering i centrum, kunna cykla till arbetet, ha fina badplatser, låna böcker, bli av med sina sopor, utbilda sig, arbeta och mycket mer.

I Kalmar kommun är vi medvetna om hur viktig personalpolitiken är  för våra anställda. Därför utvecklar vi den ständigt. Vi vill ju att våra anställda ska ha det så bra som möjligt på sin arbetsplats.

Du ska ha de bästa förutsättningarna för att trivas och lyckas med ditt jobb. Vi vill att arbetsplatserna i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, hög kompetens, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.

Som anställd har du möjlighet att påverka din arbetssituation och verksamheten på din arbetsplats. Dina åsikter är viktiga för verksamheten, både positiva och negativa. Därför vill vi att det är en öppen dialog på våra arbetsplatser.

Samverkan är ett viktigt ledord i verksamheten. Den leder till delaktighet och att allas kunskaper, erfarenheter och åsikter kommer till användning i verksamheten och i olika beslutsprocesser.

Vårt mål är att Kalmar kommuns anställda ska ha en så hög kompetens som möjligt. Därför eftersträvar vi att kunna erbjuda flera utvecklingsmöjligheter som utbildningar och möjligheter till ändrade eller nya arbetsuppgifter.


Kalmar kommuns värdegrund


Kvalitetspolicy
Vi möter dig med respekt och engagemang. Vi finns här för dig.

Miljöpolicy
Vi arbetar målmedvetet för att nå ett hållbart samhälle ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Arbetsmiljöpolicy
Vi eftersträvar en trygg arbetsmiljö där människor trivs, utvecklas och känner sig delaktig