Johnson Matthey

Johnson Matthey är ett globalt företag som är aktivt inom flera branscher, inklusive katalysatorer, ren energi, hälsa och materialteknologi. Med mer än 14 000 anställda över hela världen erbjuder företaget spännande karriärmöjligheter för ingenjörer som vill vara en del av ett ledande företag inom innovativ teknik och hållbar utveckling.

Johnson Matthey söker ständigt efter nya talanger inom ingenjörsområdet, med fokus på att utveckla lösningar som minskar miljöpåverkan och främjar hållbarhet. Företagets ingenjörer arbetar med allt från att ta fram nya katalysatorer och batterimaterial till att utveckla hållbara produktionsmetoder.

Som en ledande aktör inom katalysatorer och ren energi erbjuder Johnson Matthey sina ingenjörer möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt inom områden som vindkraft, solenergi, bränsleceller och batterier. Företaget är också involverat i forskning och utveckling av nya läkemedel och behandlingsmetoder inom hälsobranschen.

För ingenjörer som vill vara en del av ett innovativt och hållbart företag som är aktivt inom flera branscher, kan en karriär på Johnson Matthey vara det perfekta valet. Med ett stort utbud av utmanande projekt, konkurrenskraftiga förmåner och en stark företagskultur som främjar mångfald och inkludering, är Johnson Matthey en arbetsgivare som kan erbjuda en spännande och givande karriär inom ingenjörsområdet.

Som en av de ledande aktörerna inom grön teknik och hållbar utveckling är Johnson Matthey alltid på jakt efter de mest talangfulla ingenjörerna för att fortsätta utveckla och implementera nya lösningar som hjälper till att forma en mer hållbar framtid. Om du är en ingenjör med en passion för att driva förändring och utveckling inom grön teknik, då kan du hitta spännande karriärmöjligheter hos Johnson Matthey.

Titta på deras lediga jobb på ingenjörsjobb.se och hitta din drömkarriär idag.