Jobylon

Jobylon är en innovativ teknikföretag som söker talangfulla ingenjörer att delta i sin fortsatta tillväxtresa. Som arbetsgivare är Jobylon känt för sin inkluderande kultur, utmanande projekt och möjligheter till karriärutveckling.

Som ingenjör på Jobylon kommer du att arbeta med cutting-edge teknik inom till exempel AI, Machine Learning och automatisering. Du kommer att få möjlighet att bidra till och forma framtiden för företagets produkt, en plattform för HR-automatisering.

Jobylon har en stark fokus på teknik och produktutveckling, och du kommer att få arbeta tätt med en dedikerad och passionerad grupp av teknikintresserade kollegor. Du kommer också att ha möjlighet att delta i interna och externa teknik- och branschevenemang, samt att delta i företagets fortbildningsprogram.

Som arbetsgivare är Jobylon angeläget om att skapa en inkluderande och hälsosam arbetsmiljö för sina medarbetare. Företaget erbjuder flexibla arbetstider, en modern kontorsmiljö och friskvårdsaktiviteter för att främja hälsan och work-life balance för sina anställda.

Om du är en ingenjör som söker ett företag med en passion för teknik och en inkluderande kultur, är Jobylon den perfekta arbetsgivare för dig. Sök nu och bli en del av företagets framgångsrika team och forma framtiden inom HR-automatisering tillsammans med Jobylon.