Inviatech

Lediga jobb hos Inviatech


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Inviatech du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Inviatech . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Inviatech du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Hos oss jobbar ingenjörer och specialister som identifierar möjligheter, tar fram visioner och hanterar utmaningar – allt för att våra kunder ska kunna förverkliga en hållbar helhet. Det som driver Inviatech är engagerade medarbetare som skapar värde – inte bara för våra kunder, utan också för samhället i stort.
Vår kultur innebär att vi lättare samarbetar mellan olika kompetenser. För varje år blir projekten allt mer komplexa. Fler och fler kompetenser behövs för att lösa utmaningarna, och därför låter vi ofta arkitekter, ingenjörer och projektledare samverka.

Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi vet också att vår utveckling sker tillsammans med våra medarbetare. Vi anställer personer med rätt attityd och kompetens och tror på att skapande och erfarenheter går hand i hand. Vi tror därför att framgång för alla innebär delaktighet i val av uppdrag, i karriärutveckling och i personlig utveckling.

Vi gillar utmaningar och är inte rädda för att testa ny mark. Våra värderingar är:
  • Resultat
  • Ansvar
  • Enkelhet
  • Glädje
Tänk på oss som en helhetstänkande konsult i skärningspunkten där samhällsbyggnad, människor och affär möts. Vi vill att vår expertis ska förenkla och förbättra människors liv med hjälp av teknik, design och kommunikation.

Vår drivkraft ligger i att med kreativitet, detaljkunskap, analysförmåga och djupa ämneskunskaper ta fram väl fungerande projekteringslösningar.

Vi är måna om arbetsprocessen i ett projekt och en bra slutprodukt skapas i ett klimat av kreativitet och samverkan mellan projektets olika aktörer. Vi medverkar i alla faser i tillkomsten av en plats eller miljö. Från de inledande skedenas idéer, visioner, behovsanalyser och kostnadsberäkningar arbetar vi vidare med handlingar för myndighetsprövning och byggande. Under anläggningsskedet bistår vi med byggledning och projektledning.