Humphree AB

Som ingenjör är du säker på att du har en passion för teknik och innovation. Men har du också en passion för maritim teknik och vill vara en del av en företag som förändrar sjöfarten? I så fall är Humphree den perfekta arbetsgivaren för dig.

Humphree är en ledande tillverkare av avancerade stabiliseringssystem och effektteknik för maritima branschen. Genom sitt dedikerade och engagerade team av ingenjörer har Humphree skapat en unik kultur som uppmuntrar till innovation och samarbete. Som ingenjör på Humphree har du möjlighet att arbeta med spännande projekt som bidrar till en mer hållbar sjöfart.

Som arbetsgivare strävar Humphree efter att erbjuda sina anställda de bästa arbetsförhållanden. Med konkurrenskraftiga löner, utmärkta friskvårds- och pensionsförmåner samt en arbetsmiljö som sätter höga krav på kvalitet och hållbarhet, säkerställer Humphree att dess medarbetare är väl omhändertagna och har det de behöver för att prestera på högsta nivå.

Som ingenjör på Humphree får du möjlighet att arbeta tillsammans med en dedikerat och engagerat team av medarbetare, samtidigt som du har möjlighet att bidra till en mer hållbar och framtidsorienterad sjöfart. Med en kultur som uppmuntrar till innovation och samarbete, samt en arbetsplats som stärker den personliga utvecklingen, är Humphree den perfekta arbetsgivaren för ingenjörer som söker en utmanande och givande karriär inom maritim teknik.

Sök efter ingenjörjobb hos Humphree idag och bli en del av en organisation som strävar efter att förändra sjöfarten för en bättre framtid.