Humphree

Lediga jobb hos Humphree


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Humphree du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Humphree. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Humphree du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Arbetsplats och kultur
Vi har modet att satsa på det vi inte helt förstår och litar på att en kombination av vår kompetens och drivkraft kommer att växa oss starkare och snabbare än konkurrenterna.

Viljan att gå framåt är avgörande för hur vi arbetar och vem vi anställer. Vi vinner oftare än vi förlorar och hyllar våra framgångar, stora som små.

Vi tar hand om varandra och värdesätter olika perspektiv för att hjälpa våra kollegor till bättre lösningar för våra kunder.

Kom förbi vårt kontor och träffa vårt team - kaffe och en inblick i den marina världen är på oss!

Våra värderingar


Mod
Vågar man inte lär man sig inte. Vårt arv är att ha modet att tänja på våra förmågor för att få oss bortom vad vi trodde var möjligt. Vi distribuerar snabbt, testar och förbättrar. Vi litar på att våra människor och våra förmågor växer när vi tar oss an nya utmaningar.

Lagarbete
Vi bär ansvaret att göra oss behövda. Vi väntar inte med att bli efterfrågade, vi tar reda på hur vi kan hjälpa till eller skapa något nytt tillsammans. Vi värdesätter nyfikenhet inom varandras ansvarsområden samtidigt som vi respekterar varandras kompetens och ägande av uppgifter. Det är vad vi kallar lagarbete.

Engagemang
Humphree-stabilisering av stora fartyg, som transporterar passagerare eller värdefull last, kräver ett stort förtroende från våra kunder. Förtroendet för oss är en återspegling av vårt engagemang, vi uppmuntrar varandra som proffs, kollegor och vänner att engagera sig i varje viktig uppgift, stor som liten.

Hitta lediga jobb hos Humphree här på Ingenjörsjobb.se