Holtab

Holtab är en ledande tillverkare och leverantör av högkvalitativa stålprodukter och lösningar för industri- och byggsektorn. Med över 100 års erfarenhet av att tillhandahålla högpresterande stålprodukter av högsta kvalitet, är Holtab en pålitlig partner för företag som söker högpresterande stålprodukter.

Företagets ingenjörer har en bred kompetens inom olika tekniska områden såsom mekanik, hydraulik, elektroteknik, konstruktion och produktionsteknik. Med sin expertis och erfarenhet har Holtabs ingenjörer utvecklat flera banbrytande produkter som har förbättrat brandskyddet och räddat liv över hela världen.

Holtab är ständigt på jakt efter nya talanger för att stärka sitt ingenjörsteam och utveckla ännu mer avancerade och effektiva brandsläckningslösningar.

Om du är en erfaren ingenjör med intresse för teknik och innovation så kan Holtab vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

Besök ingenjörsjobb för att hitta lediga ingenjörstjänster på Holtab. Med en passion för teknik och en önskan att skapa en säkrare värld, kan du hjälpa Holtab att fortsätta vara en ledande aktör.