Hasopor

Lediga jobb hos Hasopor


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Hasopor du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Hasopor.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Hasopor du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Har man Sveriges största glasberg utanför fönstret kommer snabbt idéerna om olika användningsområden. Det var så vi började utveckla Hasopor Skumglas till ett innovativt och alternativt hållbart lättfyllnadsmaterial för små och stora infrastruktur och anläggningsprojekt. Att fördelarna och användningsområdena skulle vara så många anade vi bara i starten 2008.

Hasopor ligger strategiskt beläget i Hammar, landets demografiska mittpunkt och Sveriges absoluta centrum när det gäller glasåtervinning. 94 procent av allt förpackningsglas i landet återvinns, och hamnar här tack vare vår partner Svensk Glasåtervinning AB. Vi har bokstavligen råvaran i huset, och många expansiva urbana tillväxtregioner inom vår aktionsradie.

Hasopor är ett bolag i finska Foamit gruppen Foamit Group Oy. Tillsammans med systerföretaget Uusioaines Oy är man Europas största skumglastillverkare. Skumglas från Hasopor är en cirkulär produkt framställd på ett hållbart sätt för att säkra kommande generationers möjligheter.

Tillsammans med branschkollegor i Europa bedriver vi olika tekniska projekt, för att utveckla skumglasets användningsområden, bredda produktutbudet och förfina produktionsmetoderna med fokus på ett hållbart kretsloppstänkande. Vi är övertygade om att skumglas bara sett en början, som ingående komponent i den moderna samhällsbyggnaden.

Samarbetspartners till Hasopor
Tillsammans med viktiga partners pågår utvecklingsprojekt med mål att ytterligare öka skumglasets prestanda och upplevda värden.

Svensk Glasåtervinning och Glafo (Glasforskningsinstitutet) är några exempel på samarbeten.