Handelskammaren

Sydsvenska Handelskammaren är en ledande organisation som arbetar för att främja näringslivet i Skåne och Blekinge. Som ingenjör kan du bli en del av en organisation som verkligen gör skillnad för företag och samhället.

På Sydsvenska Handelskammaren får du möjlighet att utveckla din karriär och samtidigt bidra till en stark och framgångsrik näringslivssektor. Du kommer att jobba tillsammans med erfarna och engagerade medarbetare som har en passion för näringslivet.

Som ingenjör på Sydsvenska Handelskammaren kommer du att få möjlighet att använda dina tekniska kunskaper i en organisation som är i framkant när det gäller näringslivsfrågor. Du kommer att arbeta med spännande projekt som rör framtiden för näringslivet i Skåne och Blekinge.

Sydsvenska Handelskammaren är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder karriärmöjligheter, goda arbetsförhållanden och en härlig arbetsplatskultur. Här får du möjlighet att jobba med en organisation som stödjer din utveckling och ger dig frihet att utforska och utveckla dina intressen.

Om du är en driven och ambitiös ingenjör som vill bidra till en stark och framgångsrik näringslivssektor, är Sydsvenska Handelskammaren det rätta stället för dig. Bli en del av vårt team idag!