Aenigma AB

Sökord: Midroc jobb, midroc lediga jobb

Granitor / Midroc lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Var med och skapa en bättre framtid tillsammans med Granitor. På Ingenjörsjobb.se kan du enkelt bläddra bland Granitors (tidigare Midroc) lediga jobb.

Granitor (tidigare Midroc) lediga jobb
I januari 2022 bytte Midroc namn till Granitor, men det är samma människor, engagemang och möjligheter som erbjuds inom företaget. Granitor skapar hållbara livsmiljöer och hjälper industrin att bemöta de krav som finns för att anta morgondagens utmaningar.

Bli en del av denna innovativa bransch redan idag och sök ett av Granitors (Midrocs) lediga jobb. Hittar du inte någon ledig tjänst för tillfället, men är intresserad av Granitor som företag, kan du starta en bevakning här på Ingenjörsjobb.se. Vi meddelar dig via mejl så snart en ny tjänst kommer ut!

Granitor(Midroc) – En plats för utveckling
På Granitor har varje individ stora möjligheter att utvecklas och det är något som företaget lägger stor vikt vid. Du kommer ha en mängd kunniga kollegor som stöttar dig just för att du ska kunna få använda dina drivkrafter på bästa möjliga sätt. Granitor är arbetsplatsen där du får valmöjligheter, olika utvecklingsvägar, frihet samt flexibilitet. Det är med största sannolikhet därför som de utsågs till Sveriges bästa arbetsgivare både år 2019 och 2020.

Det sker ett projektbaserat arbete på Granitor och det innebär att det finns en stor variation i de uppdrag som du kommer att få. När du börjar jobba på Midroc, som nu är Granitor, kommer du först anställas i ett av deras dotterbolag som exempelvis Granitor Invest och Midroc Europe, Granitor Electro eller Granitor Systems.

Granitors företagskultur
Hos Granitor är kulturen något som skapas varje dag – tillsammans. Hos dem finns det ett stort antal verksamheter där du får möjligheten att utveckla infrastruktur och bygga framtidens städer. På Granitor strävar man efter att skapa en positiv skillnad och detta sker i vardagen i såväl möten som projekt och fikapauser. Du får möjlighet att påverka din arbetssituation och individuella utveckling. Detta gör du tillsammans med branschens bästa kollegor och engagerade chefer och ledare.

Bli en del av Granitor och sök till det som tidigare hette Midrocs lediga jobb idag!

Sök Granitor (Midroc) lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Vill du bli en del av Granitor-koncernen? På Ingenjörsjobb.se kan du läsa mer om lediga tjänster och jobb som Midroc – numera Granitor – har ute. Hittar du ett jobb som känns som handen i handsken för dig kan du få upp all information genom att klicka på “Läs mer” i annonsen. Skulle du inte kunna skicka iväg en ansökan för stunden kan du spara jobbet genom att klicka på hjärtat i annonsen. 

Bli en del av en koncern som strävar efter att göra en positiv skillnad och sök lediga jobb hos Granitor (tidigare Midroc)!