Göteborg Stad Kretslopp och Vatten

Göteborg Stad Kretslopp och Vatten är en ledande aktör inom hållbarhet och miljöteknik och söker nu efter ingenjörer som vill vara med och bidra till en bättre framtid. Företaget är verksamt inom avfalls- och vattenhantering och arbetar för att skapa en cirkulär ekonomi där avfall ses som en resurs och återanvänds på ett hållbart sätt.

Som ingenjör på Göteborg Stad Kretslopp och Vatten kommer du att vara en viktig del i att utveckla och implementera nya tekniker och processer för att optimera avfalls- och vattenhanteringen. Du kommer att arbeta med allt från att utveckla nya sorteringsmetoder och avfallsanläggningar till att säkerställa dricksvattnets kvalitet och tillgänglighet. Detta är en utmanande och spännande arbetsplats där du kommer att få möjlighet att utvecklas som ingenjör samtidigt som du gör en verklig skillnad för miljön.

Göteborg Stad Kretslopp och Vatten söker nu efter engagerade och kreativa ingenjörer med passion för hållbarhet och teknik. Du som söker bör ha en utbildning inom exempelvis maskinteknik, kemiteknik eller miljöteknik och ha erfarenhet av att arbeta med projektledning och teknikutveckling. Vidare bör du vara kommunikativ och ha förmåga att samarbeta i team.

Om du vill vara med och bidra till en hållbar framtid och samtidigt utvecklas som ingenjör så är Göteborg Stad Kretslopp och Vatten arbetsplatsen för dig. Tveka inte att söka jobb hos oss på ingenjörsjobb.se, där du hittar lediga jobb inom företaget. Vi ser fram emot din ansökan!