GKN Aerospace

Sökord: gkn aerospace jobb
gkn köping jobb
lediga jobb gkn trollhättan
gkn jobb
gkn trollhättan jobb
gkn lediga jobb

GKN Aerospace lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
På Ingenjörsjobb.se har vi samlat alla lediga tjänster hos flygteknikföretaget GKN Aerospace. Ta chansen och sök ditt drömjobb idag!

GKN Aerospace lediga jobb
Är du ingenjör och är intresserad av flygindustrin? Ta nästa steg i din karriär och sök ett jobb på GKN Aerospace som är ledande inom flygteknik. Här på Ingenjörsjobb.se hittar du alla GKNs lediga jobb i en smart och överskådlig lista. Vill du läsa mer om en tjänst klickar du bara på den gula knappen ”Läs mer” och får på så vis upp all information om den aktuella tjänsten. Känner du att du har hittat rätt? Sök jobbet direkt genom att klicka dig vidare till ansökningssidan via länken i annonsen.

GKN Aerospace jobb – En global ledare inom flygteknik
På GKN jobbar man aktivt och engagerat över hela världen med flygteknik som gör skillnad för branschen. De samarbetar med universitet, forskningsinstitut och leverantörer för att utveckla och förbättra flygindustrin, bland annat genom att optimera flygplanens effektivitet, minska kostnaden för flygplan samt flygplanets vikt och utsläpp. GKN finns i 13 länder runt om i världen och har över 15 000 anställda i en mängd olika roller, vilket gör att ett GKN Aerospaces jobb kommer med stora utvecklingsmöjligheter.

GKN var bland de första som implementerade lättviktsmaterial i flygplan och har sedan dess försett många flygplanstillverkare med banbrytande teknologi som innebär att flygplanen kan flyga längre, snabbare och grönare. Som en del av GKN är du med och bidrar till en mer hållbar värld och skapar lösningar som gör stor skillnad för människor.

Jobba på GKN Aerospace
Ett jobb på GKN Aerospace innebär att du blir medlem i ett globalt företag där expertis och kunnande är en stor del av vardagen. Här lyssnar man på varje medarbetare och prioriterar hälsa och säkerhet högt för att arbetsplatsen ska vara en plats där du trivs. Du får stora utvecklingsmöjligheter då GKN värdesätter utveckling av sin personal och har förstått styrkan i kompetensutveckling.

GKN har en inkluderande företagskultur där mångfald är något man strävar efter. Här ska alla känna sig välkomna och våga uttrycka sina tankar och idéer. Med nya perspektiv tar man fram de bästa lösningarna som kommer göra skillnad för flygindustrin. Med en balans mellan olika kulturer, åldrar och kön skapas en inspirerande plats där kreativiteten får flöda. Du blir en del av ett engagerat team där du får jobba med det du brinner för och kan skapa ett brett nätverk över hela världen tack vare företagets globala närvaro. Som anställd på GKN får du även en rad förmåner och ett jobb där du kan trivas. Sök lediga jobb på GKN idag och utveckla morgondagens flygteknik som gör skillnad!

Sök GKNs lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se
GKN Aerospace finns på tre orter i Sverige:
  • GKN Köping jobb
  • GKN Trollhättan jobb
  • GKN Stockholm jobb
Här på Ingenjörsjobb.se hittar du alla lediga jobb hos GKN samlade. Finns det ingen tjänst ute som är aktuell för dig? Starta en bevakning så mejlar vi dig när nya tjänster dyker upp. Därmed riskerar du inte att missa en viktig chans i din karriär.