Getinge

Letar du efter spännande ingenjörsjobb? Då har du kommit till rätt ställe! På ingenjörsjobb.se hittar du massor av lediga jobb inom olika teknikområden. En av våra ledande arbetsgivare är Getinge, ett globalt företag som arbetar inom medicinteknikbranschen. Getinge är en innovativ arbetsplats som strävar efter att förbättra patienters liv genom sina produkter och lösningar.

Getinge är en dynamisk arbetsgivare som erbjuder en mängd olika karriärmöjligheter för ingenjörer. Som anställd på Getinge får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom medicinteknik, samt utveckla dina tekniska kunskaper och färdigheter genom olika projekt och samarbeten.

Företaget har ett starkt fokus på innovation och forskning och utveckling, vilket innebär att du som ingenjör på Getinge alltid är delaktig i att forma framtiden för medicinteknikbranschen. Utöver detta erbjuder företaget även en kultur som är inriktad på kontinuerlig utveckling och förbättring, vilket innebär att du alltid kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas i din karriär.

Så om du letar efter en utmanande och utvecklande karriär inom medicinteknik, så är Getinge en av de bästa arbetsgivarna för ingenjörer. Hos oss på ingenjörsjobb hittar du de senaste lediga jobben från Getinge och många andra spännande arbetsgivare inom tekniksektorn. Så tveka inte att kolla in våra lediga jobb idag!