Fortum

Lediga jobb hos Fortum 


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Fortum du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Fortum . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Fortum du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Det här är Fortum

Fortum är ett ledande energi­bolag som utvecklar och erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfalls­han­tering. Vi tillhan­da­håller också tjänster för andra företag i energi­bran­schen


Vi driver föränd­ringen mot en renare värld

Energi har alltid varit en bidragande faktor i människans utveckling och vårt moderna liv kräver mer energi än någonsin. Fokus på att minska koldioxidutsläppen har funnits i Fortums DNA under årtionden. Våra koldioxidutsläpp är redan bland de lägsta inom den europeiska elkraftsproduktionen. Vi säkerställer en snabb och pålitlig omställning till en koldioxidneutral ekonomi genom att tillhandahålla kunder och samhällen ren energi och hållbara lösningar.
.

Jobba på Fortum

Fortum strävar efter att driva föränd­ringen mot en renare värld. Våra medar­betare spelar en viktig roll i denna förändring genom samarbete med våra kunder, produkter och tjänster i teknikens framkant. Vi är just nu 9000 medar­betare som arbetar i många olika länder. Många av Fortums positioner och team är inter­na­tio­nella och vi har daglig kontakt med kollegor, kunder och leveran­törer över hela världen.


Vi tror på gruppens styrka

Våra värderingar - nyfikenhet, ansvarstagande, integritet och respekt - är grunden för alla våra aktiviteter. Våra ledarskapsprinciper baseras på ett öppet ledarskap och en tilltro till våra medarbetare. Det gör Fortum till en arbetsplats som erbjuder utmaningar och ansvarstagande, baserat på stor tillit. Som medarbetare blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och att utmana etablerade arbetssätt. Lagandan är stark och vi uppskattar människor som vill arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Att fira stora och små framgångar är en del av vår kultur.

Vi mäter och utvärderar regelbundet våra medarbetares nöjdhet och engagemang gentemot verksamheten, våra gemensamma mål, kunder och ledarskap. Det senaste resultatet från 2016 visar att Fortums medarbetare upplever välbefinnande, har en hög arbetskapacitet och känner att de har en sund balans mellan arbete och fritid.

Medar­be­tarna kommer först

På Fortum kommer medarbetarnas säkerhet och välbefinnande främst - det är det enda sättet att lyckas i vår verksamhet. Vi säkerställer säkerhet i alla våra miljöer. Vi ser att nöjda och välmående medarbetare presterar bättre och bidrar till ett kreativt och effektivt arbetsklimat. Vi ser det också som viktigt att alla medarbetare har balans mellan arbete och fritid. Vi spelar en aktiv roll i hur vi som arbetsgivare kan stötta våra medarbetare med deras livspussel, till exempel genom hälsoprogrammet Energise your day.


Syftet med Energise your day är att inspirera, aktivera och stötta våra medarbetare i att ta hand om sig själva både på jobbet och fritiden. Programmet erbjuder idéer och verktyg för att leda sig själv, hantera stress, återhämtning, kost och fysisk aktivitet. Våra medarbetare erbjuds föreläsningar, coaching och andra energipåfyllande aktiviteter.

Vi tar ansvar

Vi bidrar till en positiv samhällsutveckling på stora och små sätt. Vi agerar som en pålitlig, hjälpsam granne och arbetar nära det lokala samhället. Samtidigt förväntar vi oss ett ansvarstagande agerande från våra affärspartners. Som Fortumanställd kan du känna sig stolt över det faktum att vi arbetar med organisationer och projekt dedikerade för att göra världen till en bättre plats.