Försvarsmakten

Sökord: försvarsmakten jobb
försvarsmakten lediga jobb
lediga jobb försvarsmakten
jobb försvarsmakten
jobb inom försvarsmakten
fmv jobb
fmv lediga jobb
lediga jobb fmv
jobb fmv

Försvarsmakten lediga jobb | Ingenjörsjobb.se 
På Ingejörsjobb.se listar vi alla lediga jobb hos Försvarsmakten och FMV. Gör skillnad för Sverige och sök en tjänst hos Försvarsmakten idag!

Försvarsmakten lediga jobb
Vill du försvara Sverige och alla våra rättigheter? Då ska du söka ett av Försvarsmaktens lediga jobb som du hittar här hos oss på Ingenjörsjobb.se. Vi har samlat alla lediga jobb hos Försvarsmakten och FMV på ett ställe så du enkelt ska kunna hitta den befattning som du är ute efter. 

Försvarsmakten jobb – Ett jobb som gör skillnad
”Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.” – Så är lyder Försvarsmaktens slogan. Försvarsmaktens har som uppdrag att försvara Sveriges självständighet för att du och alla andra i Sverige ska kunna leva ett liv i frihet. 

Försvarsmakten försvarar bland annat följande:
 • Vår yttrandefrihet
 • Vår informationsfrihet
 • Vår föreningsfrihet
 • Vår demonstrationsfrihet
 • Vår mötesfrihet
 • Vår religionsfrihet
 • Vår rörelsefrihet
Ett jobb hos Försvarsmakten är ett jobb som gör skillnad både för dig och för alla andra människor i Sverige. 

Jobba inom Försvarsmakten
Vill du jobba inom Försvarsmakten finns det ett oändligt antal vägar att gå. Du kan antingen jobba på Försvarsmakten som exempelvis soldat, sjöman eller officer eller ta ett jobb hos FMV som är försvarets materielverk.

Försvarsmakten jobb
Försvarsmakten har jobb inom många olika områden vilket innebär att det finns stora karriärmöjligheter för dig. En karriär hos Försvarsmakten börjar med att du går en så kallad grundutbildning med värnplikt. Har du redan gått den kan du söka flera lediga jobba hos Försvarsmakten.

Grundutbildning
Vill du ha ett jobb hos Försvarsmakten börjar det hela med deras grundutbildning med värnplikt. Du får en utbildning som varvar teori och praktik och där du ställs inför nya utmaningar som får dig att utvecklas. I utbildningen kommer du att växa som människa och ta med dig lärdomar som du har nytta av i ditt jobb hos Försvarsmakten.

Välj mellan tusentals befattningar
Hos Försvarsmakten kan du jobba inom bland annat följande områden: 
 • Armén
 • Marinen
 • Hemvärnet
 • Flygvapnet
 • Cyberförsvar
Inom alla områden finns tusentals olika befattningar som alla är lika viktiga för att Sverige ska kunna fungera och vara en trygg plats för alla oss som bor här. Är du tekniker, kock eller kanske läkare? Eller vill du jobba som stridsvagnsförare eller pilot? Möjligheterna är många hos en av Sveriges största arbetsgivare. 

FMV jobb
FMV som står för Försvarets materielverk har som uppdrag att utveckla material och tjänster till det svenska försvaret. Med ett jobb hos FMV bidrar du till samhället och en säkrare vardag för alla inom Försvarsmakten. Hitta alla lediga jobb hos FMV här på Ingenjörsjobb.se.

Sök lediga jobb hos Försvarsmakten här på ingenjörsjobb.se
Alla Försvarsmaktens lediga jobb ser du här hos oss på Ingenjörsjobb.se. Klicka på ”Läs mer” för att få mer information om den aktuella tjänsten. I annonsen kan du sedan klicka på ”Sök jobbet” för att komma vidare till ansökningssidan och komma ett steg närmare din framtid. Vill du inte riskera att missa din drömtjänst hos Försvarsmakten? Starta en bevakning hos oss så får du ett mejl när det kommer ut nya tjänster!