Fors Industrier AB

Lediga jobb hos Fors Industrier


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Fors Industrier du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Fors Industrier. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Fors Industrier du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Fors Industrier utvecklar och tillverkar egna produkter inom bakgavellyftar, lyftbord samt redskapsfästet Attach.

Vid legotillverkning medverkar vi till att finna systemlösningar tillsammans med våra uppdragsgivare och delta i utvecklingsarbetet .

Attach är ett nytt revolutionerande redskapsfäste som ökar din produktivitet och lönsamhet.

Attach gör din hjullastare multiflexibel och är körklar att använda på din befintliga maskin!

Lyftbord som är konstruerade att hantera höga belastningar i de mest påfrestande industrimiljöer.

De speciella löpklossarna som är sidostyrda i bottenram samt bordsskiva och den minimala nedfjädringen gör våra bord till en av marknadens mest driftsäkra och stabilaste saxlyftbord.

En stor del av vår sysselsättning består av legotillverkning från enskilda artiklar till kompletta systemlösningar.

Vi hjälper dig förverkliga dina ideér.

Vi erbjuder tjänster inom konstruktion, tillverkning, administration och är en komplett samarbetspartner med totalansvar från order till leverans.

Vi kan erbjuda en  helhetslösning på delar eller hela ert projekt från början till slut från råmaterial till färdig produkt.