FordonsData Nordic

Lediga jobb hos FordonsData Nordic AB


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos FordonsData Nordic du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för FordonsData Nordic. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos FordonsData Nordic du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Välkommen till FordonsData


FordonsData är marknadsledare inom affärssystem och säljstöd för fordonsbranschen. Vi utvecklar och säljer affärssystemet Kobra II Fordonssystem samt säljstöden Kobra II Säljstöd och Bilkalkyl.

FordonsData är också helhetsleverantör av IT-tjänster för både stora och små bilåterförsäljare samt verkstäder.

Vi är leverantör åt BMW, Citroën, FCA (Fiat Chrysler Automobiles), Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lexus, Land-Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Toyota, Smart och Subaru. Våra system finns hos över 600 kunder med cirka 9 000 användare.

För att vara en given leverantör av affärslösningar för fordonsbranschen är det viktigt att vi har hög IT-kompetens kombinerat med branschkunskap och att vi erbjuder lösningar som ökar våra kunders lönsamhet och ger dem en bättre vardag.

Ett av vår vd Daniels ledord är ”ständiga förbättringar”, något som genomsyrar hela vårt företag. En viktig faktor för att göra våra kunder nöjda är våra medarbetare. När alla mår bra och har roligt på jobbet, gör vi ett bättre jobb.

FordonsDatas värdegrund


Här kan du läsa om vad som driver oss framåt, vad vi siktar emot och vad som är viktigt för oss.

Vår vision
“Vi är den självklara parten för smarta affärslösningar i fordonsbranschen”
Vår vision är vår strävan framåt och i den riktning vi alla arbetar.

Vår mission
“Vi skapar en bättre vardag för våra kunder”
Vår mission är vårt förhållningssätt till vårt arbete eller vårt kall som guidar oss rätt här och nu. Vi prioriterar de saker som skapar en bättre vardag för våra kunder i deras arbete.

Våra värderingar
  • Serviceinriktade
  • Engagerade
  • Ansvarstagande
För att uppnå vår vision och agera utifrån vår mission så låter vi våra tre värderingar styra vårt arbete. Våra värderingar styr vårt handlande och allt vi gör för att vi är säkra på att det hjälper oss att skapa och behålla nöjda kunder.

Hitta lediga jobb hos FordonsData Nordic här på Ingenjörsjobb.se