Experis

Lediga jobb hos Experis


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Experis du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Experis. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Experis du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vi jobbar med vinnare

När ni har ett ökat behov av IT-kompetens hjälper Experis till. Vi är världsledande inom konsultlösningar, projektlösningar och Managed Services och erbjuder branschens bästa konsulter. Genom vårt utbildningsprogram Experis Academy tillhandahåller vi konsulter med attraktiva kompetenser och mjuka färdigheter som tillsammans löser era affärsutmaningar.

Social hållbarhet

Vi tror att hållbara arbetssituationer och meningsfullt arbete kan förbättra världen. Vi jobbar aktivt för att skapa inkluderande arbetsplatser där individer kan växa och uppnå sina karriärdrömmar samtidigt som innovation och produktivitet ökar.

Ett av världens mest etiska företag

För elfte året i rad har ManpowerGroup utsetts till ett av världens mest etiska företag av Etisphere Institute. Utmärkelsen bedömer företag inom en rad olika områden, såsom etiska riktlinjer och efterlevnad, företagskultur samt miljömässig och social hållbarhet. Experis är en del av ManpowerGroup.

Vårt hållbarhetsarbete

Vi tycker att alla människor har rätt till ett jobb – och vi gör mer än att bara prata om det. Varje år hjälper vi ungefär 20 000 människor i Sverige till sysselsättning. Vårt sociala engagemang kan mätas genom det avtryck det ger i samhället och våra insatser på arbetsmarknaden är positiva både för individen och för näringslivet.

Hitta lediga jobb hos Experis här på Ingenjörsjobb.se