Eurofins Biopharma

Sökord: Eurofins jobb, eurofins lidköping jobb, 

Lediga Eurofins jobb | Ingenjörsjobb.se
Var med och bidra till en bättre och säkrare värld tillsammans med Eurofins. Sök lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se och ta nästa steg mot en ny karriär.

Eurofins lediga jobb
Vill du vara med och bidra till en bättre och säkrare värld? Med ett jobb på Eurofins kommer du att göra just det. De erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom en mängd olika områden som du kan läsa mer om här under. Eurofins är ett mer personligt och kompetent alternativ inom testning och analys och kan, tack vare ett internationellt nätverk av laboratorier, erbjuda en stor analysportfölj. På Eurofins arbetar specialister inom ett flertal områden, komplexa som akuta, där viss forskning kan pågå i flera år medan andra kräver lösning över en natt för att förhindra att hälsokriser på en global skala inträffar. 

Här på Ingenjörsjobb.se kan du enkelt hitta lediga jobb hos Eurofins. Skulle det inte finnas någon tjänst som passar just dig så kan du starta en bevakning. Då mejlar vi dig så fort ett nytt jobb hos Eurofins har kommit ut.

Eurofins kärnvärden
Genom att vara lyhörd och engagerad i sina kunder kan Eurofins skapa ett mervärde för dem. Ansvar och noggrannhet lägger grunden för den kvalitet som deras arbete genomsyras av. Ärlighet, lojalitet och respekt skapar en grund för Eurofins professionalism och gör att de kan bidra till en hållbar värld. Det är just tack vare samarbete och personlig utveckling som Eurofins tillsammans kan skapa yrkesstolthet inom en framåtriktad kultur. 

Eurofins Jobb – Ett globalt bolag
Det är mycket tack vare Eurofins innovation inom teknik och service som de, under de senaste 20 åren, varit bland världens snabbast växande företag. Som ett av världens största nätverk av laboratorier har Eurofins i över 50 länder fler än 900 laboratorier och över 50.000 anställda. Du kan exempelvis söka dig till Eurofins Jönköping, Eurofins Uppsala eller Eurofins Lidköping för jobb som kommer utveckla dig.

I Sverige finns de på följande platser:
 • Eurofins Lidköping (huvudkontor)
 • Eurofins Jönköping
 • Eurofins Uppsala
 • Eurofins Kristianstad
 • Eurofins Luleå
 • Eurofins Linköping
Eurofins jobb och verksamhetsområden
Med fem divisioner och ett antal affärsområden finns det många jobb och många vägar att gå inom företaget:
 • Eurofins Agro – Fokus på jordbruk, såsom växtnäring, grovfoder, grönyta med mera.
 • Eurofins BioPharma – Fokus på läkemedel.
 • Eurofins Environment – Fokus på miljö, såsom bränslen, offentligt vatten, radon med mera.
 • Eurofins Food & Feed – Fokus på livsmedel, såsom industrifoder, mejeri och spannmål med mera.
 • Eurofins Product Testing – Fokus på produkttester, såsom kosmetika och digitaltestning.
Sök jobb på Eurofins via Ingenjörsjobb.se
Känns Eurofins som arbetsplatsen för dig? Du söker enkelt ett av Eurofins lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se. När du hittat ett jobb på Eurofins som du tycker verkar intressant behöver du bara klicka på knappen “Läs mer” för att få upp all information om den aktuella tjänsten. Därefter söker du jobbet via länken du hittar i annonsen. 

Ta steget mot din nya karriär där du gör skillnad och sök ett av alla lediga Eurofins jobb idag!