ESSVE

Lediga jobb hos Essve


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Essve du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Essve. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Essve du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

ESSVE utvecklar fästteknik som hjälper proffsen få jobbet gjort. Från skruv, infästning, lim och fog till teknisk support, dimensioneringsprogram och support för konstruktörer. Allt sammanfattat i vårt kundlöfte: GET IT DONE

Det här är ESSVE

Det är vi som är ESSVE. Sedan 1970 gör vi vardagen enklare, säkrare och mer lönsam för hantverkaren genom att introducera innovativa produkter. GET IT DONE!

Ett av Europas ledande infästningsföretag 
Sedan 1970 har ESSVE introducerat revolutionerande produkter som snabbt blivit självskrivna i hantverkarens verktygslåda och gett oss en ledande position i norra Europa. Vår affärsidé är att göra vardagen enklare, säkrare och mer lönsam för professionella hantverkare, konstruktörer och inköpare. Det gör vi genom att erbjuda produkter, tjänster och service som de behöver för att få jobbet gjort. Från skruv, infästning, lim och fog till djuplodande expertis inom industriell fästteknik, dimensioneringsprogram och support för konstruktörer.
Allt sammanfattat i vårt kundlöfte: GET IT DONE
!
Varje dag säljs över 5 miljoner ESSVE-skruvar!

Insiktsdrivna innovationer
För vår ledande ställning inom byggindustrin kan vi tacka vår kärnfilosofi: Innovation via insikt om våra kunders behov och beteenden. Vi arbetar nära slutanvändarna, studerar deras behov, intervjuar, filmar, diskuterar och uppmärksammar vad som kan göras annorlunda. Allt för att de ska kunna utföra sina jobb enklare, säkrare och effektivare. När vi upptäcker en möjlighet börjar vi utveckla lösningar som vi testar och finjusterar tills vi har något vi vet kommer att köpas, användas och älskas. Våra produktutvecklare arbetar i ett välutrustat laboratorium på vårt huvudkontor i Stockholm. Vi har också nära samarbeten med kända tekniska universitet och högskolor i Sverige, som till exempel Core Lab vid Chalmers tekniska högskola.

ESSBOX  – En epokavgörande uppfinning
ESSBOX System är inte bara ett system för förvaring och transport av infästningsprodukter som ger 100% koll. Det är också ett lysande exempel på hur vi jobbar tillsammans med proffsen för att ta fram lösningar som verkligen fungerar. ESSBOX föddes i ESSVEs testpilot-program, där vi involverar branschproffs i utvärdering och utveckling av nya produkter. I projektets analysfas fann vi att hälften av alla hantverkare inte använde alla de produkter de köpt. Så många som 95 procent rapporterade dessutom att de hade problem med brutna kartongförpackningar och därmed onödigt spill. Vi såg ett enormt behov av ett system som kunde skapa ordning och reda, förenkla och effektivisera hantverkarens arbete samt minska svinnet. Redan fem år efter lanseringen, har hälften av alla svenska proffshantverkare gått över till ESSBOX! För våra återförsäljare skapar systemet exceptionell kundlojalitet, som i sin tur genererar kontinuerlig försäljning och garanterad tillväxt. ESSVE har levererat mer än 300 000 ESSBOX väskor sedan starten.