Eson Pac

Lediga jobb hos Eson Pac


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Eson Pac du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Eson Pac. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Eson Pac du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Eson Pac AB grundades 1967 i Sverige. Från att ha varit kartongproducent till flera kundsegment har företaget genom organisk tillväxt, förvärv och strategiskt fokus nått en position som en europeisk leverantör av lösningar för läkemedelsförsörjningskedjan.

Kunder finns över hela Europa och produktionsnätverket består av fyra fabriker dedikerade till produktion av produkter för läkemedelssegmentet.

Vi tillhandahåller lösningar för läkemedelsförpackningsförsörjningskedjan, som är konstruerade med spetskunskap.

Vi är en läkemedelsförpackningsspecialist, det betyder att kunskap är i centrum för vår verksamhet. Vi har expertkompetens inom alla aspekter av att producera och leverera förpackningslösningar. Detta gör att vi kan säkerställa hög kvalitet i allt vi gör, och alltid leverera det som utlovats.

Pharma är vår passion, vi har omfattande kunskap om branschen och relevanta insikter om våra kunders sammanhang och slutanvändarna. Vi älskar att vara
en del av denna spännande värld och ständigt förbättra våra lösningar och processer för att hålla koll på det.

Vi har alltid det bästa av våra kunder och slutanvändarna i åtanke och hjärta. Att förstå var och en av våra kunders situation är kärnan för oss. På så sätt kan vi förnya och gå vidare tillsammans med dem.

Vårt sätt att arbeta präglas av att vi söker kunskap, vi är professionella, vi brinner och vi omfamnar. Vi tror att genom att fortsätta arbeta på detta sätt har vi stora möjligheter att nå vår vision;
att värna människoliv genom kompetensdrivna förpackningar.