Eskilstuna kommun

Lediga jobb hos Eskilstuna Kommun


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Eskilstuna kommun du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Eskilstuna kommun. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Eskilstuna kommun du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Kom och led vägen med oss!


Som medarbetare hos oss är du med och driver utveckling som gör skillnad för människor varje dag. Vi gör Eskilstuna tillsammans, dygnet runt, året om.

Eskilstuna kommun är Sörmlands största arbetsgivare och har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag 2020 samt har blivit utsedd till Årets kommun inom Employer branding.

Vi erbjuder en arbetsplats som leder vägen i en av Sveriges mest hållbara kommuner. Du får en medveten arbetsgivare som vunnit svenska jämställdhetspriset och är en av Sveriges miljöbästa kommuner. Tillsammans med andra kompetenta och engagerade medarbetare är du med och utvecklar Eskilstuna genom goda hållbara möten.

I Eskilstuna finns driv, framåtanda och en kultur som innebär att vi strävar efter att göra bättre tillsammans med andra. I spåren av det finns en tydlig samverkan lokalt och regionalt med bland annat näringsliv och högskola.

Vi har ett inkluderande förhållningssätt och respekterar allas lika värde.

Välkommen till en organisation med många möjligheter!