Ericsson

Lediga jobb hos Ericsson


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Ericsson du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Ericsson . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Ericsson du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Ericsson är en av världens ledande leverantörer av informations- och kommunikationsteknologi (ICT) till tjänsteleverantörer. Vi utvecklar spjutspetsteknologi och tjänster som är enkla att implementera, använda och skala efter behov, vilket bidrar till våra kunders framgång i den digitaliserade världen.

Vår omfattande portfölj av lösningar återfinns inom affärsområdena Networks, Digital Services, Managed Services och Emerging Business som förstärks genom våra plattformar för 5G och IoT.

Vår historia
Lars Magnus Ericsson grundade Ericsson för 145 år sedan med utgångspunkten att kommunikation är ett grundläggande mänskligt behov. Sedan dess har vi fortsatt att leverera banbrytande lösningar och innovativ teknik som gör gott.

Vi har alltid lagt ner mycket tid och satsat på samarbete med andra för att sätta de öppna standarder som möjliggör global kommunikation och uppkoppling. Här hittar du exempel på några av våra innovationer som haft stor inverkan för människor, företag och samhället i stort.

Här på Ericsson bygger vår kultur på över ett sekel av modiga beslut, på en plats där medskapande och samarbete är inbäddat i väggarna och där våra kärnvärden professionalism, respekt, uthållighet och integritet lyser igenom i allt vi gör.

Professionalism
Vi levererar med höga standarder av excellens och håller varandra ansvariga för resultatet.

Vi har våra kunders behov i centrum för varje beslut vi tar.

Vi bygger förtroende genom att hålla våra löften, visa tankeledarskap.

Respekt
Vi tror att unika och olika perspektiv och kompetens skapar bättre resultat.

Vi står för inkludering, mångfald och främjar samarbete.

Vi lyssnar genuint och bryr oss om varandra med empati och autenticitet.

Uthållighet
Vi utmanar oss själva hela tiden att ligga i framkant när det gäller innovation.

Vi tacklar världens mest komplexa utmaningar genom att omfamna mod, passion och mod.

Vi är alltid inne på det långsiktigt och levererar våra åtaganden med beslutsamhet och motståndskraft.

Integritet
Vi är stolta över att fatta transparenta, ärliga och kompromisslösa beslut.

Vi visar etiska, ansvarsfulla och hållbara metoder i allt vi gör.

Vi vinner på våra egna meriter och har nolltolerans mot oetiskt beteende.