Erfator

Lediga jobb hos Erfator


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Erfator du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Erfator. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Erfator du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN
Erfator grundades 1990 och är sedan 2002 ett helägt dotterbolag till Bravida Sverige AB. Vi erbjuder projekterings-, projekt- och byggledning¸ installationssamordning och kontrollansvarig (KA) enligt PBL inom affärsområdena bygg och fastighet, infrastruktur, installation och energi. Utöver dessa kompetenser har flera av våra medarbetare spetskompetens inom specifika nischer kopplade till våra kärnverksamhetsområden kommunal stadsutveckling och samhällsfastigheter.

Erfator har sedan starten haft en tyngdvikt åt offentliga beställare och vi har genom åren byggt upp en bred närvaro som beställarstöd åt ett stort antal av stor-Stockholms kommunala bolag, flertalet stadsdelsförvaltningar och statliga aktörer som Trafikverket, Swedavia, Svenska kraftnät, Sjöfartverket och Statens fastighetsverk.

Bland våra privata beställare återfinns bland annat de stora fastighetsbolagen, läkemedelsbolag och utvecklare av och datahallar.

...OCH VI HAR BARA BÖRJAT VÅR RESA
Vår ambition framöver är att fortsätta bygga på vår projektportfölj med uppdrag som speglar Stockholmsregionens utveckling som en av Europas bästa platser att bo på och invånarnas behov av säker och hållbar infrastruktur, tillgängliga parker och torg, samt samhällsfastigheter för alla.